Ledarhajk i Fiskkraken

Japp, helgen ägnades åt en helg med kommunikation som tema. Vi sanlades vid tunby i arla morgonstund för att åka mot platsen där vi skulle bo det närmsta dygnet. Vi traskade genom skogen och gick husesyn i stugan. En riktigt trevlig timmerstuga, det kändes som om man kommit in i en gillestuga med furu och andra träslag så långt ögat kunde nå.

Vi fikade och kursade oss hela förmiddagen. Vid lunch plockade vi fram all mat som vi hade med oss. det blev ett riktigt fint knytkalas. Pasta, sallad, chili, bröd, kyckling, piroger...

Efter det hade vi en gästföreläsare som talade om kommunikation och profilering. Vi fick öva på en massa saker och det kändes som om jag var tillbaka på högskolan.

Kommunikation är den rätta vägen     Vi fick lära oss massor med bra saker     Mer kommunikation

Middagen dukades upp på långbord och vi käkade tills vi blev fyrkantiga.

Kvällen avslutades med kårmästerskap i mario kart, Micko, Marcus och Tina, Peter var de två lag som vann och hamnade på delad första plats. Jag och P-A hittade aldrig formen och vi lyckades inte vara tillräckligt bra samtidigt, men hallå! Vi kom i alla fall på tredje plats!

Kårmästerskap i Mario kart på wii     wrooom....

En tapper skara klev in i bastun som avslutning på kvällen. Som sig bör så hoppade vi också ut i snön och gjorde snöänglar, när det blev för hett i bastun. Vi hade någon decimeter snö till förfogande. Rena och varma kröp vi sedan ner i sovsäckarna, några utomhus i vindskydd (galningar), några på golvet i stora rummet och några uppe på det lilla sovloftet. Snark...

Massa snö!     Mer snö

Vi blev väkta på tok för tidigt enligt min mening! Frukost klockan 8, på en söndag? Suck. varför är det så med scouter. Men det måste ju finnas något fel med scouter och det får väl vara att de alltid ska kliva upp så himla tidigt! Efter ett kost kurspass och städning återvände va 12 tappra ledare tillbaka till bilarna, något slitna men ganska glada.

På eftermiddagen käkade jag årets försat och sista (!) semla. Nu börjar det verkligen närma sig.

Over and out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0