Happy sankt Patricks day

Den 17 mars var det S:t Paddys day. Jag och Annmari fran Irland gick ut pa stan for att fixa accosearer. Vi sokte pa alla mojliga ovantade och vantade paltser med allt gront verkade slut... Vi fick i alla fall tag pa lite orange loshar och lite gront harband. Det fanns pannor man kunde skriva pa huden med pa ett stalle ocksa. Sa laddade till tanderna f=gick vi hem till var enkla boning for att fixa till oss for en Irlandsk afton i galda vanners lag.

Jag oach Anne-marie

Efter en snabb lunch?middag fixade vi till oss for att gora stan osaker. Vi fixade och donade med harsnoddar och klader tills resultatet var bedovande. Med loshar och harband och traklovrar och flaggor i fejjan gick vi mot pub nr 1 Durty Nellys. Overallt fanns glada Irlandare med fjaderboor, hattar, traklovrar, dvargar......... Inte sa konstigt att allt gront var slut. Alla andra glada Irlandare hade kopte det.

Durty Nellys var proppfullt med folk som pratade konstig engelska. Sjalvklart bestallde vi ett par pints och njot av den glada stamningen. Vi traffade ett gang typiska Irlandare. Men vi hade inte langre tid att stanna dar och hanga. Vad gora. Vidare till Irlandska Pub nr 2 (minns inte namnet) Dar vi drack en gron pint! Ol fargad med karamellfarg. Vad ska man saga. Vad de hittar pa. Men ska man fira S:t Paddy sa ska man.

Efter ett snabbt stopp for en snabb matbit styrde vi kosan mot Irlandska pub nr 3, Rosies. Kan dar var kon for lang. Vi beslutade att vi var emot allt vad koer hette och vi startade genaste en motstandsgrupp och gick till Irlandska Pub nr 4, Elephant and the wheelbarrow. Och roligare kan man nog inte ha. Fler pints. Tor inte att det fick plats sa manga ol i min mage, men tydligen. Eftersom klockan annu bara var barnet beslutade vi oss for att ater styra kosan mot city, tillbaka till Irlandsk pub nr 1. Durty Nelly. Vi motte tva norska killar fran grann-hostellet och de krokade vi arm med (fast de inte hade nagor gront eller orange loshar)

Vi mellanlandade pa Irlandska pub nr 5 som egentligen var en brittisk pub som for dagen hade bytt farg till Vitt, gront och orange. Annu fler pints och annu fler glada Irlandare. Vi fick ju lov att styla till norrmannen ocksa. Varsitt harband och traklovrar och flaggor pa kinderna. Men allt de gjorde var att tjata om rott, vitt och blatt. jag forstar inte riktigt...

Kvallen avslutades pa Irlandska pub nr 1 igen. Cirkeln var sluten.

Over and out!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0