Happy Paddys day!

Happ... Dags att uppdatera igen...

Ganska lugn vecka förra veckan med lite scouter ute i skogen på ljusspår på tisdagen, pyssel hemma på ons, tors och fre. Bland annat lite plockande och städande.

Liten mini-loppistur på lördag fm. Finfina fynd. Hem och städa lite till för att sedan hämta upp Rebecca och Jessica på stationen. Mathandlande. Fika. Partyfix. Laga mat. Äta mat. Melodifestivalen. Fel låt vann. Förfest. Dans på Lokal. Korv. Godnatt.

Seeeg söndag. Lämnade av Jessica och Rebecca på stationen efter en trevlig promenad ner till stan och glass i solen. Blev upplockad av mamma och vi gjorde en liten utflykt till Skultuna där vi kollade in bruket och fikade lite. Det var mysigt. Påskpysslande på kvällen.

Måndag= redaktionsmöte för nya Les Affaires. Det gick bra, några trevliga uppslag trots att vi inte var så många på plats. Seg kväll framför TVn.

Tisdag, lång dag som ändå gick ganska fort. Eldande småscouter och chifferlösande småscouter. Bra! Ingen brann upp och alla klurade ut det hemliga meddelandet.

Idag är det Sankt Patricks Day! Irlands nationaldag. En resa längs minnesnas alé. För ett år sedan var jag i Perth och drog från krog till krog. Hade orange löshår och grönt hårband och drack grönt öl. Vi hade så sjukt roligt. Längtar tillbaka. Så dagen till ära har jag grön kofta och orange tröja... Bara det vita fattas...

Over and out! And... Happy Paddys Day!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Petra

Australien lockar även oss numera. Får se hur det blir...

2010-03-18 @ 13:48:11
URL: http://petrisens.blogg.se/lostintokyo
Postat av: Anna

Petra: Det är grymt. Drömde åter om australien inatt. Konstig dröm om Perth. Men försök att åka dit och jobba. Hitta nån liten pub i mån lite outback stad/by. Eller wwoofa på någon mysig farm

2010-03-19 @ 09:24:53
Postat av: Petra

Vi ska nog plugga på universitet i Melbourne. Har hittat en mastersutbildning i Tv och Filmproduktion.

2010-03-20 @ 12:33:30
URL: http://petrisens.blogg.se/lostintokyo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0