Cape trib- Port Douglas

Annu en dag i rregnskogen. Vi kakade frukost, sa mycket vi orkade. Planen var att inte ata nan lunch. Vi skulle bli hamtade utanfor hotellet vid lunch och fara vidare mot Port Douglas. Efter frulle gick vi ater ner till stranden men denna gang gick vi at andra hallet. Det var valdans tjusigt och nu var det hogvatten. Efter det kom regnet igen. Vi slet fram vara paraplyer och skyndade mot skydd under tak. Dar satt vi och vantade.... och vantade..... och vantade pa att det skulle sluta regna. Efter ett tag kunde vi ga till hotellet dar vi sedan satt tills dess att bussen kom. Plask plask...

Vi blev upphamtade av bussen och av en gudie med svenska rotter. Magnus som tom pratade lite svenska.  Han pratade svenska och jag svarade pa engelska. Man blir fast i sina monster.... Pa vagen stannade vi vid en lokal glassfabrik dar vi fick smaka glass gjord pa massa knasiga frukter. Det var smaskens! Tyvarr fick mamma halla sig fran att ga runt i frukttradgarden. Regnet oste fortfarande ner over oss. Vi stannade ocksa for att kolla in lite mer regnskog och en forssande flod. Aven det i hallregnet.

Val framme i Port Douglas hade regnet avtagit nagot. Skont! Vi checkade in pa rummet och jag packade ur  ryggan och bredde ut alla regnskogsfuktiga klader pa sangen. Sedan gick vi upp pa byn for att kolla in... Mycket folk var det. Paskledigheten hade gjort att typ alla  fran Cairns hade akt till Port Douglas. Vi sprang in pa mataffaren fem minuter innan de stangde och rafsade at oss det nodvandigaste. Sedan kopte vi en kaffe och satt och kikade pa folk. Ganska trevligt. Men en knasig paskafton blev det utan agg och kaviar. Fast mamma hade ju med sig ett tomt paskagg fran sverige som vi hade fyllt med godis sa lite paskstamning blev det i alla fall.

Over and out!


Kommentarer
Postat av: ingeborg persson

Hej!

Hur är det med er bara regn tycks de va..men ni har väl trevligt också mellan skurarna..Här är det solsken...ha det bra båda två..

2009-04-22 @ 09:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0