Djurpark och casiono=sant

Igar var det en latt fuktig dag ar i Cairns med bade regn och moln, jag beslutade darfor att ga p Cairns Rainforest dome, det ar en djurpark som ligger mitt i stan uppepa casinot! Okej, det ar ett ganska litet zoo men de har krokodiler, koalor och wallabys m.m. dar spenderade jag stora delar av dagen medan djurskotarna berattade om alla djur. Jag fick klappa koala, orm, odlor, skoldpaddor och massa annat och till pa kopet larade jag mig en del ocksa.

Anka     Vallaby     Fagel

Billabong, for den som inte viste     Skoldis     odla

Odla     Paddfejja     Krockis

Krockis     Vallaby     Orm

Koala     Paddfejja     Kokaburra

          Blomma

Annars gar dagarna har i Cairns lite langsamt. jag vantar med spanning pa dykkursen som borjar pa torsdag. Jag laser dykboken med nastan samma entusiasm. Hoppas att jag orkar ta mig igenom den innan kursen borjar. Kan ju vara bra att ha lite koll.

Lite shopping har jag genomfort pa Rustys fruitmarket har i stan. Massa frukt till bra priser under veckorsluten kan man bunkra upp. For trots att de inte har sa langa fraktstreckor har (jamfort med mesta frukt och gront i Sverige) sa ar frukten och gronsakerna ganska dyrt i vanliga mataffarerna.

         

    

Idag har jag antligen laddat upp alla bilderna fran var roadtrip, cape trib och Pert douglas. Kolla garna in dem, om ingen tittar pa dem sa har jag ju suttit har darmfor dumburken i onodan. Det kan ocksa handa att nagra nya bilder finns i annu aldre inlagg som ni inte har kollat in an.

Nu ska jag luncha och sedan lasa om dykning...

Over and out



Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej!

Ville bara informera om att jag tittat på alla fina bilder så de inte var i onödan för dig :)

Puss!

2009-05-05 @ 17:16:57
Postat av: Barbro

Jag vet att dom på Babycaféet, läser och tittar , det hörde jag när vi planerde maten till vårens sista matlagningsfub. Och om dom läser det här så kan dom väl bekräfta/dementera om jag har fel ....

2009-05-06 @ 21:27:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0