Mutchilbarapport via Västerås



Det trodde ni inte,eller hur ? !, men här kommer faktiskt en rapport direkt från the outback. Det är en stor ära att få vikariera som bloggansvarig, dock lika obetalt som farmjobbet.
Anna hälsar och berättar att hon nu varit på farmen i en veckas tid. Lite fundersam när hon kom dit och fick se skjulet med en skramlig säng och dammig madrass där hon skulle sova. Dom är 11 st, flest från GB som bor i baracker och jobbar med främst frukt och grönsaksplockning på f.m. På em ägnar dom sig åt det enda nöje som finns där, nämligen att bada i farmens damm. Dom turas om 2 st /vecka att laga maten, så snart blir det pannkakor, när Anna får bestämma.  Det finns också diverse djur på farmen, får, kossor och en Jack Russel, vid namn Jack.
Verkar kanske lite isolerat där ute, det är ca 5 km till den lilla, lilla orten Mutchilba, och närmaste stad är väl Mareeba (som vi tyckte var den tristaste och fulaste av småstäderna där ute), men Anna försäkrar att hon trivs bra, och som gammal scout har hon väl sovit på värre och kallare ställen (min kommentar).
Har fått i uppdrag att skaffa vykort på Kungen och drottningen, det ska sättas upp där som en hälsning från dom som jopbbar där. Visserligen kommer det upp klistermärken med dalahästar, och dom tycker ju en Halvgammal republikan som jag är roligare. Har varit runt i Västra stadsdelarna och "jagat" kungen idag, mellan pelargonplanteringar och regnskurar, men det var tji. Tacksam för t ips var man kan få tag på dylikt, finns det någon rojalist där ute.

Over and out (till Norberg)

Kommentarer
Postat av: ingeborg persson

Hej!

Några rader från ett grönt Mörkret..hoppas du får det bra den sista tiden,,,du längtar säkert hem nu...efter så lång tid..ha det bra...kram kram

2009-05-25 @ 08:21:31
Postat av: Fjö

Sådärja....nu är dom i hamn..Kesarna alltså...Avslutning igår...Fjö trött...glad..och dessutom övertygad om att de som slutat inte har det!! Pöss snart är du hemma!

2009-05-29 @ 09:54:53
Postat av: Aline

Här sitter vi i Fagersta och ska snart ge oss iväg ut och öva backning, men kikar lite här först.

2009-06-08 @ 18:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0