Minitripp

Här har det varit ovanligt tyst i en knapp vecka. Det beror på att jag och mor min har varit på minisemester. Vi var tvugna att hämta släpkärran i Grytgöl för att den ska besiktigas på måndag. Lite svårt att göra det här i Västerås om släpet står två timmar bort i Grytgöl.

Men vi tänkte att vi skulle ta en liten omväg. Vi skulle ju ändå åka två timmar neråt, så vi tänkte att när vi ändå är ute och åker så fortsätter vi fyra timmar till. Till Ullared. Shopping,shopping, shopping. Vad roligt! Mamma hämtade upp mig i Eskilstuna efter förmiddagens lab på högskolan och sedan bar det av neråt. Eller nja, vi råkade stanna på Röda Korsets loppis i Eskilstuna, men sedan bar det av neråt.

Choklad-shopping i Ljungsbro på cloetta-fabriken. Vi snurrade runt lite i Katrineholm för att hitta nån stans att fika och vi snurrade runt ett tag i Jönköping på IKEA för att få lite korvigt mellanmål. Framme i Ullared var vi inte förän strax efter åtta. Vi checkade in oss i vår campingstuga. Japp, första gången vi provar att bo på den kända campingen. Det var en myslig liten stuga med kombinerat kök och vardagsrum, ett badrum och ett litet sovrum med väggfast våningssäng.

I tisdags var det den stora schoppingdagen. Ingen kö. Vi började inne i det stora varuhuset på klädavdelningen. Där vi gick och skrotade hela förmiddagen. Vi fikade lite i blå fikan och efter lite elektronik-kik gick vi mot kassorna. Promenad tillbaka till stugan där mamma gjorde lite pasta till lunch.

Efter lunch kollade vi lite i butikerna runt om Ge-Kås. Panduro med outlet, skor, böcker m.m. men inga större summor spenderades. Vi styrde åter kosan mot varuhuset. Mer shopping resten av dagen. Vid 6-tiden kom vi ut i friheten ca 3 000 kr fattigare.

En liten loppisrunda hann vi också med. Coolaste loppisen med fynd från golv till tak, eller vad sägs om jultallrikar med bilder av Stig Lindberg för 2 kr st och orreforsskålar för 10 kr. Det är så en riktig loppis ska vara!

Tillbaka i stugan efter en hel dag med shopping     Porten på kåken

Ännu en gammal kåk     Gammal kåk på vägen hem från Ullared

På onsdagen åkte vi hemåt igen. Några stopp på vägen, bland annat ytterligare en loppis i Kungsör.

Borta bra, hemma bäst.

Over and out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0