Scoutkurs och påskpyssel

I ren förskräckelse hamnade jag på scoutkurs hos Hökåsens scoutkår i helgen. Fredag vid lunch trodde jag inte att jag skulle på kurs. Fredag kväll var jag på kurs. Lite knapphändig info och väldigt sen info. Men på kurs hamnade jag tillslut. Massa gamla och nya kändisar. Norbergare och andra.

Ett par timmar på kvällen, jag var hemma vid 21-tiden. Sedan drog jag ner på stan för att träffa Miriam som vunnit playing fot change. En av de åtta vinnarna, totalt nästan 1900 anmälda till tävlingen. Grattis! Kolla in detta här:

http://www.playingforchange.se/om/playing-for-change/

Vi firade med dryck och kalasig feeling till sena natta. jag var hemma strax innan 01 på morgonen. Och att kliva ur sängen var mindre kul på lördagen. En lördag med mer utbildning och därför tidig...

Kursen var lite av en upprepning av det vi lärde oss under baskursen i slutet av januari, kanske något mer djupgående. Vi hade det ändå ganska bra men det  var lite mörkt och instängt i hökåsens scoutlokal. Känns om om jag inte fick något ljus under hela dagen. Så kort sagt. Lite halvt onödig... Men men... Vad gör man inte för småscouterna? 

Kvällen spenderades hemma med god mat och vin och sedan snark.

Söndag fm spenderades på ABB arena där det var jätteloppis. Full rulle med prylar, jox och ett fåtal fynd. Lite för mycket prylar som det var "antikpriser" på. Jag tycker att det ska vara loppispriser på loppis. Hittade dock lite prytlar. Jongleringsbollar, plåtburkar, ett par skor (jagvet, kaninte låta bli) och tre broscher. Jippie!

Efter en pizzalunch åkte jag ner till Konserthuset där det var sprätthöns påskshow.Efter föreställningen var det påskpyssel för alla barnen som jag höll i. Massa fjädrar, flirtkulor och målarfärg, Både högt och lågt. Kul var det, även om jag var ganska trött efter. Men lite extra pengar i kassan är aldrig fel!!!

Kvällen spenderades i soffan som ni säkert kan lista ut... Halt sluut!

Over and out


Snorpapper...

Igen... Illa!

Men inget stoppar mig. jag har inte tid att vara sjuk. Jobbar hemma med illustrationer av coola kossor och kaxiga kycklingar. Snorar. Kollar igenom nyheter och om jag skulle få tråkigt så har jag adressregister att fiffla med.

Nu ska jag äta nått.

Over and out!


Auktion och tikkle me

Helgen gick fort, på tok för fort.

Fredagen for vi ut till IKEA för att käka en näringsrik middag i form av korv med bröd. Och äntligen fick jag köpa mina efterlängtade galgar som inte har funnits på flera månader. Har man börjat köpa en typ av galgar så vill man ha samma i hela garderoben. Anledningen till att vi åkte ut till Hälla var engentligen för att kolla in auktionshusets visning. De hade en del blå eld. Denna fantastiska servis. Men men... det var stängt.

Lördagen börjad med en liten loppisrunda. Läskarmissionen och ganska trevliga fynd. Kryddburkar, äggkoppar och ett fat. Jag älskar loppis. Annars var det ganska lugnt. För fint väder för att hänga i affärer. På eftermiddagen gick jag en sväng till folkhögskolan där Mimmi hade klädbytardag med barnkläder. Kom precis innan de stängde och hjälpte till att plocka undan alla kläder som blivit över.

Sedan gick jag hem för att ladda inför Tikkle Me's releaseparty i Eskilstuna. Coola brudar! Kolla in dem på: www.myspace.com/tikkleme

Seg Söndagmorgon. Kändes som om jag var bakis fast jag inte druckit en droppe. Slöade i soffan med lite pyssel och lite jobbsökande. Sedan tur ut till auktionsfirman och vi lade faktiskt ett par bud. Ropade in 7 st blå eld tallrikar och mamma ropade in en tavla. Tavlan billig och tallrikarna lkite dyrare med ändå värda pengarna.

Lite renovering i lägenheten och sedan smyckespyssel i soffan hela kvällen.

Over and out!






Nya brillor

Jaha, nu har jag haft nya brillor i några dagar men har ännu inte lagt upp några bilder. Ska försöka plåta lite i helgen så får vi se vad det kan bli... Tyvärr så verkar det som om de måste byta ut glaset i dem. Jag får ont i skallen av de nya brillorna. Det var inte det jag behövde just nu. Orkar inte hålla på och joxa med sådant. Känner mig omotiverad som det är i alla fall. Inget jobb, inget att göra, men ändå räcker inte tiden till. Fattar inte... Och att nu brillorna ska krångla känns ju dryyyygt!

Igår körde jag lite pýsselkväll med stickning och smyckesmakeri. Ganska soft. Tanken var väl egentligen att jag skulle åka på scouternas årsmöte. Men jag orkade inte röra mig ur soffan. Helt utpumpad. Men det var en välbehövlig kväll hemma i soffan....

Over and out!


Happy Paddys day!

Happ... Dags att uppdatera igen...

Ganska lugn vecka förra veckan med lite scouter ute i skogen på ljusspår på tisdagen, pyssel hemma på ons, tors och fre. Bland annat lite plockande och städande.

Liten mini-loppistur på lördag fm. Finfina fynd. Hem och städa lite till för att sedan hämta upp Rebecca och Jessica på stationen. Mathandlande. Fika. Partyfix. Laga mat. Äta mat. Melodifestivalen. Fel låt vann. Förfest. Dans på Lokal. Korv. Godnatt.

Seeeg söndag. Lämnade av Jessica och Rebecca på stationen efter en trevlig promenad ner till stan och glass i solen. Blev upplockad av mamma och vi gjorde en liten utflykt till Skultuna där vi kollade in bruket och fikade lite. Det var mysigt. Påskpysslande på kvällen.

Måndag= redaktionsmöte för nya Les Affaires. Det gick bra, några trevliga uppslag trots att vi inte var så många på plats. Seg kväll framför TVn.

Tisdag, lång dag som ändå gick ganska fort. Eldande småscouter och chifferlösande småscouter. Bra! Ingen brann upp och alla klurade ut det hemliga meddelandet.

Idag är det Sankt Patricks Day! Irlands nationaldag. En resa längs minnesnas alé. För ett år sedan var jag i Perth och drog från krog till krog. Hade orange löshår och grönt hårband och drack grönt öl. Vi hade så sjukt roligt. Längtar tillbaka. Så dagen till ära har jag grön kofta och orange tröja... Bara det vita fattas...

Over and out! And... Happy Paddys Day!!!!!!

rubrik...

Jaha, återigen har jag inte skrivit på typ en vecka. Hinner inte med bloggen och mest lidande av detta faktum är ju ni läsare... alla tre (eller vad det nu är).

Förra veckan var en ganska trevlig vecka. Måndagen jobbade jag på med en folder som visades upp på tisdagen för en kund. Scoutfri tisdag pga sportlov.

Onsdag med jobb på kontoret. Luffarslöjd i Norberg. Sista gången. Stannade i Norberg. Fest hos Anna Bergh med Vicky. Portan. Kul kväll. Insåg att jag inte träffat Vicky på över ett år. Hoppsan!

Torsdag. Sovmorgon. Liten Loppisrunda och tidningsutdelningsrunda på byn. Åkte till Fagersta för att hålla mer Luffarslöjd för sportlovsungar. Kom en tapper tjej som hette Lina. Hon var en naturbegåvning och gjorde en ljuslykta och en liten visp. Lite loppis i Fagersta också. Hem till Vässan.

Fredag. Jobba hemma. Register... Seegt! Men ganska IQ-befriande.

Lördag. Ner på stan. Bestämde vilka brillor jag ska ha. Beställde och betalade dem. 3000kr fattigare. Illa! Liten loppisrunda. Gjorde finfina fynd. Bland annat "stenålders" scoutskärp" och lite kläder. Vidare till Erikslund med lite nödvändig shopping och lite onödig. Hem igen. Renovera på lägenheten.

Söndag. Pysslig dag. Städade lite. Renoverade ganska mycket. Både nere i lägenheten och i mitt kök. (Listen som har väntat i två år på att sättas fast sitter nu fast...) Sydde lite, målade lite, skruvade lite.

Måndag. Åter en dag på kontoret... Med 200. TVÅHUNDRA!!! returer på tidningen som skulle gås igenom och adressändras, sorteras, snaark.

Over and out!



Snabb helg

Nu ska jag sluta tjatat om hur fort dagarna går, att tiden springer iväg med mig på släptåg. Hänger med som en trasa.

Fredagen blev en slappardag framför TVn med mys och faktiskt lite OS... Faktiskt hela tre timmar. Fastnade framför curlingen med damernas final. Annars var OS ganska värdelöst. För mycket av det goda. Och visst det var väl bra att sverige tog hem 11 (???) medaljer, men inte till priset av inställda Antikrundan på torsdagar. Morr!

Halva lördagen gick åt till att sova ikapp lite och sedan bar det av ner på stan där jag provade alla brillor som fanns i glasögenbutiken. Jag måste skaffa nya och jag tycker att jag ser knasig ut i alla... Två par ska det bli... Ni får gärna hjälpa till att välja. Kolla in bilderna och kommentera!

              

Vidare till Bokrean, kollade lite på stan och köpte att par böcker, gick hem och packade in oss i bilen för ett besök på ett överfullt Erikslund och lite shopping till hyreslägenheten. Helt otroligt, de hade nästan allt vi behövde men vilken tid det tog! När vi kom hem hade jag två timmar på mig att pusta ut och sedan börja pryda mig inför kvällens holabalo. Chatarina som är min scoutledarpolare hade bjudit mig på fest. Lite TexMex-tema med ett gäng tjejer. Sedan mello och dans på BMB nere på stan.

Söndagen gick åt till att pyssla med lite dittan och dattan, lite mer bokrea, lite renovering (känns som om det aldrig kommer att bli klart. Himla långdraget projekt. Nästa helg, då jädrar.)

Igår var jag hemma och fixade med en folder hela dagen, klipp och klistra och datapul. Satt med det hela dagen och halva kvällen med det gick bra så jag ska inte klaga. Vi presenterade den för kunden som köpte konceptet rakt av. Kan ju inte bli bättre. (eller jo.. om någon anställer mig på heltid med superbra lön så...)

Over and out!



RSS 2.0