Var är klonen när man som mest behöver den?

Igår körde vi föräldrarmöte på scouterna. En drös med mammor och pappor trillade in strax innan utsatt tid, men ledare var det ont om. Kim var ute på födelsedagsäventyr och Kicki hade fått en bacil på halsen, eller var det kanske ett virus? Chatarina och jag var således själva med alla barn och föräldrar. Glurp! Hur skulle vi grejja detta?

Vi brukar köra föräldrarna i ett rum och barnen i ett annat för att kunna prata med föräldrarna utan att ungarna får myror i brallan. Här kommer vi till läghet där jag som mest undrarde var min klon var. Katarina med K började med att snacka läger och detta gav mig en liten tidsfrist att köra en liten "frukt-gissartävling" med barnen. Massa konstiga frukter som skulle paras ihop med massa lappar. Det gick väl ändå ganska bra. De är så roliga när de får höra saker som de inte visste innan. Förvånade, spontana utrop. Haha...

Sedan fick scouterna börja att skära och greja med frukten, fixa fruktsallad medan jag gick upp och höll i lite info för mammorna och papporna. Babblade väl i 15 minuter och sedan gick vi ner till dukat bord. Kalasbra! Inte en enda fråga behövde vi svara på heller. Tänk att jag kunde informera så bra. (Det är i alla fall det jag tänker boosta mig själv med.)

Men rörigt blir det med två olika aktiviteter och 35-40 pers...

Så, var är klonen när man som mest behöver den???? Eller kan man manipulera tiden så det blir fem kvart i timmen stiallet för fyra? Hur gör man för att hinna med sitt liv???

Till helgen väntar Fångarna på Tunby...

Over and out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0